Activitats a Radsport Sonservera https://sonservera.radsport.es Thu, 02 May 2024 23:05:33 +0000 Joomla! - Open Source Content Management ca-es Natació i activitats aquàtiques https://sonservera.radsport.es/blog/natacio-i-activitats-aquatiques https://sonservera.radsport.es/blog/natacio-i-activitats-aquatiques Natació i activitats aquàtiques

A Radsport Son Servera fem moltes activitats a l'aigua tant per a grans com per els més menuts, totes dirigides por profesionals i portades a terme dins d'unes amplias instalacions.

Aquestes activitats poden ser recreatives, d'aprenentatge, rehabilitadores o d'entrenament.

Disposem d'una pisicina d'entrenament de 25 x 12,5 m amb moltes activitats dirigides per monitors i curssos de natació per a totes las edats.

Si encara no ens coneixes et convidem a que et passis, te informarem personalment de totes las nostres activitats i et presentarem al nostre equip i els beneficis del exercici a l'aigua. Informa't per a passar un día de franc a Radsport Son Servera, sol o en familia de ben segur que tornarás. T'esperem.

 

]]>
clara@radsport.es (Clara) Activitats a Radsport Sonservera Wed, 27 Jul 2016 11:22:00 +0000
Activitats col·lectives https://sonservera.radsport.es/blog/activitats-colectives https://sonservera.radsport.es/blog/activitats-colectives Activitats col·lectives

A Radsport fem un munt de activitats col·lectives, d'alta intensitat, per tonificar i posar-te en forma, per gaudir del teu temps lliure practicant sport pero sobre tot totes molt divertides, funcionals i eficaces. A Radsport tenim un taranà molt proper i familiar, es per això que moltes activitats també es poden gaudir amb als vostres petits y oferir-l'his uns habits de salut i uns lligams que perdurin sempre.

Ritmix, total Abdomen, Pilates, Ritmix Kids, Hits, Cross, Xpump, GAP, sortides amb familia, sport a la platge, en bici, a Radsport ens las pensem totes per que gaudeixis fent sport...

Fem molts curssos de natació infantil dividit per edats, amb qualificació, diplomes i també activitas dels menuts amb els pares, festes i tobogans aquàtics mai no falten.

]]>
clara@radsport.es (Clara) Activitats a Radsport Sonservera Mon, 25 Jul 2016 00:00:00 +0000
Fitness i musculació https://sonservera.radsport.es/blog/fitness-i-musculacio https://sonservera.radsport.es/blog/fitness-i-musculacio Fitness i musculació

A Radsport tenim unes salas amplias, confortables i molt equipades amb material especific per el fitness i la musculación, però el més important es qué sempre que ho volguis disposarás d'asessorament en el més ampli sentit per un professional molt qualificat que et guiará en tot allò que desitgis fer per tal de tenir un bon resultat i et motivis com mai.

Fem classes dirigides de Fitness amb una amplia varietat d'horaris per tal de que s'ha adaptin a las teves necesitats i disponibilitat horaria, però si no arribas no pateixis també tenim classes virtuals.

Fitness, TRX, peses, maquines, cintes, pes lliure, serveis d'entrenament personal, nutricional i molt més...

A radsport venim del Sport professional i entenem els reptes per això fes-ho de la nostre ma, amb rigurositat, motivació i diversió.

]]>
clara@radsport.es (Clara) Activitats a Radsport Sonservera Tue, 22 Mar 2016 00:00:00 +0000
Cross Radsport https://sonservera.radsport.es/blog/cross-radsport https://sonservera.radsport.es/blog/cross-radsport Cross Radsport

A Radsport fem de l'exercici d'alta intensitat un punt i apart, portem anys desenvolupant aquest sistema amb un potent element de competivitat per superar-te a tu mateix en cada entrenament amb garanties de salut que farà que treguis un guerrer adins teu i guanyis condició física, motivació i et trobis capaç de tot.

Si encara no saps quin es el teu repte prova CROSS Radsport i fes de la teva voluntat i fortaleça mental un bé inestimable que t'ha companyará sempre.

CROSS Radsport es realitza en una zona específica de la instal·lació en un format circuit on es distribueixen diverses estacions i es realitzen execucions de poc volum i molta intensitat en l'execució...

CROSS Radsport es entrenament d'alta intensitat que prové de l'entrenament militar tradicional.

]]>
clara@radsport.es (Clara) Activitats a Radsport Sonservera Tue, 22 Mar 2016 00:00:00 +0000
Entrenament en suspensió https://sonservera.radsport.es/blog/entrenament-en-suspensio https://sonservera.radsport.es/blog/entrenament-en-suspensio Entrenament en suspensió

A Radsport dominem aquest sistema d'entrenament que requerix de molts coneixements per aplicar-lo amb garanties ja que implica treballar amb al nostre pes corporal i que en determinats exercicis requereix d'un gran reclutament de fibras musculars y tensió en els lligaments, per tal de no tenir ensurts i tot vagi rodat tenim molte cura de planificar l'entrenament progresiu i adaptat a la nostre conidició física.

TRX o sistema d'entrenament en suspensió pot arribar a ser més complert que el pes lliure tradicional i aporta milloras a la coordinació, flexibilitat i movilitat al temps. Desenvolupament de la musculatura i treball contundent del core.

L'entrenament en suspensió aporta un gran augment de la força i la ressitència muscular, s'he entrena tot el cos, es cardiovascular i molt versatil per preparase per altres activitats...

 

]]>
clara@radsport.es (Clara) Activitats a Radsport Sonservera Tue, 22 Mar 2016 00:00:00 +0000
Spinning https://sonservera.radsport.es/blog/spinning https://sonservera.radsport.es/blog/spinning Spinning Ciclo Virtual

A Radsport fem una gran varietat de classes d'espinning de vagades al costat de la piscina però sobre tot ho fem molt divertit i motivador per que entenem que una activat a on en poc espai de temps s'ha de donar tot ha de ser molt motivadora, fem recreacións del Tour i també us podeu trobar monitors empenyant el vostra ultim alé o fins i tot un ex ciclista professional dirigint la clase, tot shi val per sorpendre.

L'espinning consisteix amb una simulació real del entrenament en bici de montaya o carretera amb un gran efecte positiu sobre la nostre salut i un magnific sistema anti estrés que ens deixará com nous.

L'espinning aporta millores a la musculatura, augmente de la masa muscular sobre tot a las cames, gran efecte cardiovascular i endocri, potent crema-greixos i un grant anti-estrés.

També disposem de Ciclo Virtual.

]]>
clara@radsport.es (Clara) Activitats a Radsport Sonservera Tue, 22 Mar 2016 00:00:00 +0000