Logo
Imprimir aquesta pàgina

Cursos de Matronatació, apunta'ls

Cursos de Matronatació, apunta'ls

Recuperem els nostres cursos de matronatació!! ja podeu reservar places per els vostres fills.

Tots els divendres de 17:15 h. a 17:45 h. Nens de dos a tres anys.

cursos matronatacion radsport sonserveraRecuperem els nostres cursos de matronatació, tots el divendres de 17:15 a 17:45 h. Per a nens de 2 a 3 anys.

Tot i que la matronatació no són classes de natació ja que es considera el millor moment per aprendre a nedar és a partir dels quatre anys en què el nen ja ha desenvolupat convenientment l'aparell locomotor per al desenvolupament d'aquesta activitat si que aporta múltiples beneficis i és gairebé una assegurança de vida en el contacte amb l'aigua en què el nen estarà familiaritzat aprenent a donar-se la volta, ha tenir flotabilitat i a respirar de forma convenient sense por. Se sap que naixem amb reflexos i adaptació pròpia al medi aquàtic no obstant es perden si no hi ha una presa de contacte que els reafirmi i desenvolupi.
Els nostres cursos van dirigits a nens de dos a tres anys en el qual intervenen els propis pares, monitors i per descomptat el nen. S'utilitzen materials didàctics per tal de passar una bona estona divertida i crear proactivitat jugant un paper molt important la figura del pare o mare per la seguretat que al nen li va a conferir al mateix temps que es interactua a través de jocs a l'aigua.

Beneficis de la matronatació

Els beneficis de la matronatació són múltiples però destacarem l'enfortiment del sistema cardio-respiratori augmentant-eficiència del trasllat d'oxigen en el seu organisme, augment de la resistència, ajuda al seu sistema immunològic a madurar, li crea un gran efecte relaxant, la qual sociabilitza, augmenta la seva confiança i les relacions afectives amb els seus progenitors, desenvolupa habilitats com la de girar-se i surar independentment de com caigui a l'aigua i el més important pren contacte amb un mitjà que ja no li serà estrany si no tot el contrari. Us esperem.

Darrera modificació elDimecres, 12 Juliol 2017 07:47
Clara

Clara Ruiz

Dirª Radsport Son Servera

Articles relacionats (per etiqueta)


Radsport Son Servera © Gestión Deportiva Radsport. All rights reserved.
Koncept creativo | Diseño web