Logo

Warning: file_get_contents(http://graph.facebook.com/?ids=https://sonservera.radsport.es/blog/spinning): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/vhosts/justfitexpress.es/sonservera.radsport.es/plugins/content/bt_socialshare/bt_socialshare.php on line 895
Imprimir aquesta pàgina

Spinning

Spinning Ciclo Virtual Spinning Ciclo Virtual

A Radsport fem una gran varietat de classes d'espinning de vagades al costat de la piscina però sobre tot ho fem molt divertit i motivador per que entenem que una activat a on en poc espai de temps s'ha de donar tot ha de ser molt motivadora, fem recreacións del Tour i també us podeu trobar monitors empenyant el vostra ultim alé o fins i tot un ex ciclista professional dirigint la clase, tot shi val per sorpendre.

L'espinning consisteix amb una simulació real del entrenament en bici de montaya o carretera amb un gran efecte positiu sobre la nostre salut i un magnific sistema anti estrés que ens deixará com nous.

L'espinning aporta millores a la musculatura, augmente de la masa muscular sobre tot a las cames, gran efecte cardiovascular i endocri, potent crema-greixos i un grant anti-estrés.

També disposem de Ciclo Virtual.


Radsport Son Servera © Gestión Deportiva Radsport. All rights reserved.
Koncept creativo | Diseño web