English German Spanish

Articles filtrats per data: Febrer 2018

Aquest estiu llueix de cos

Aquest estiu llueix cos amb la nostra proposta físic-nutricional.

 

Ara és el moment, no et despistis per que com ja saps tot porta un temps mínim. Comença ja el teu programa físic-nutricional a Radsport Son Servera i llueix la teva millor figura aquest estiu alhora que ganes salut, et sents millor i carregat de vitalitat.

lucir cuerpo bonito veranoAmb un programa d'activitat física adaptat per a tu amb l'aportació d'una nutrició pautada veuràs com en poc temps comences a aconseguir grans resultats, a modelar la teva figura i a trobar-te en plena forma amb més confiança, perquè sentir-se bé amb un mateix és important tant a nivell físic com psíquic "allò de sentir-se bé per dins i per fora" no és un tòpic més i redunda en molts aspectes de la nostra vida diària i salut. Estar en un pes ideal ens afavoreix estèticament i ens aporta salut, confiança i autoestima. A nivell salut són molts els beneficis d'un pes adequat com la prevenció de malalties (diabetis, colesterol, hipertensió, patologies cardíaques, etc.) ens aporta millors reflexos, claredat mental, disminució de l'estrès, millora la fatiga, la son, etc. A nivell estètic simplement amb reduir acumulació de greix que es localitza en diferents parts del cos segons siguem noi o noia ja és suficient per començar a veure un canvi i millora en la nostra figura, una corba definida, un abdomen ters, etc. Els programes d'activitat física a l'estar associats amb un nutrició i ser personalitzats ens aporten una gran eficàcia i celeritat en aconseguir resultats sempre que no es facin trampes :) els programes són incrementals o exponencials per si sols (cosa semblant a la inèrcia d'un objecte en moviment) i a posteriori només requerirà d'un manteniment. No ho dubtis vine, informa't i llueix cos aquest estiu. T'esperem.

Llegir més ...

Cursos S.O.S y DESA 2018

Curso S.O.S. DESA

El programa de Formación para la utilización de D.E.S.A.

Del 9 al 11 de Marzo

curs desa salvament radsport natacio 18Certificado por la Conselleria de Salud (Dirección General de Salud Pública y Consumo).

Cursos Socorrista de Pisicina y DESA aptos para trabajar.

Acceso a piscina para entrenamiento gratuito.

Cursos S.O.S.: 170€ (Tasas incluidas)

Curso DESA: 50€

Cursos S.O.S. + DESA: 200€

Documento (pdf): inscripción.

Documento (pdf): Autorización menores.

Más info en la recepción del centro, en el 971 568 564 o por mail a: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

Llegir més ...

Butlletí Rad Son Servera

Segueix-nos a Facebook