English German Spanish

Cursos de Matronatació, apunta'ls

Recuperem els nostres cursos de matronatació!! ja podeu reservar places per els vostres fills.

Tots els divendres de 17:15 h. a 17:45 h. Nens de dos a tres anys.

cursos matronatacion radsport sonserveraRecuperem els nostres cursos de matronatació, tots el divendres de 17:15 a 17:45 h. Per a nens de 2 a 3 anys.

Tot i que la matronatació no són classes de natació ja que es considera el millor moment per aprendre a nedar és a partir dels quatre anys en què el nen ja ha desenvolupat convenientment l'aparell locomotor per al desenvolupament d'aquesta activitat si que aporta múltiples beneficis i és gairebé una assegurança de vida en el contacte amb l'aigua en què el nen estarà familiaritzat aprenent a donar-se la volta, ha tenir flotabilitat i a respirar de forma convenient sense por. Se sap que naixem amb reflexos i adaptació pròpia al medi aquàtic no obstant es perden si no hi ha una presa de contacte que els reafirmi i desenvolupi.
Els nostres cursos van dirigits a nens de dos a tres anys en el qual intervenen els propis pares, monitors i per descomptat el nen. S'utilitzen materials didàctics per tal de passar una bona estona divertida i crear proactivitat jugant un paper molt important la figura del pare o mare per la seguretat que al nen li va a conferir al mateix temps que es interactua a través de jocs a l'aigua.

Beneficis de la matronatació

Els beneficis de la matronatació són múltiples però destacarem l'enfortiment del sistema cardio-respiratori augmentant-eficiència del trasllat d'oxigen en el seu organisme, augment de la resistència, ajuda al seu sistema immunològic a madurar, li crea un gran efecte relaxant, la qual sociabilitza, augmenta la seva confiança i les relacions afectives amb els seus progenitors, desenvolupa habilitats com la de girar-se i surar independentment de com caigui a l'aigua i el més important pren contacte amb un mitjà que ja no li serà estrany si no tot el contrari. Us esperem.

Darrera modificació elDimecres, 12 Juliol 2017 07:47
Clara

Clara Ruiz

Dirª Radsport Son Servera

Articles relacionats (per etiqueta)

Més en aquesta categoria: Cursos S.O.S y DESA 2018 »

Butlletí Rad Son Servera

Segueix-nos a Facebook