English German Spanish

Natació Recreativa en Família

Aquest estiu no ho dubtis, el millor lloc per estar en família és a la piscina.

natacio recreativa familia sonserveraCada dia a Radsport Son Servera veniu en família a gaudir de la piscina, fresca, relaxant, tonificant, hidratant i molt divertida per als més petits on seguiran practicant el que han après.

Dilluns a dijous de 16:00 h. a 19:00 h.
Divendres de 15:45 a 21:00 h.
Dissabtes de 10: a 21: 00 h.

La Natació relaxa, la natació redueix els nivells d'estrès pel que és ideal si tens jornada de treball intensiva venir a l'aigua, a més alliberaràs endorfines les hormones conegudes comunament com de la "felicitat" que es tradueixen en benestar físic i mental ja que has de saber que no es perceben de la mateixa manera les coses sota estrès que estant ralajado.

Nedant estaràs en forma, la natació treballa tots els músculs del teu cos i crema gran quantitat de calories gairebé sense percebre-ho (mitjana 250 Kc./30 mtos.) Ideal Veritat !!! Així també prodemos gaudir d'aquest ric gelat sabent que es quedarà en aigua.

Nedant tenim més destresa, dins i fora de l'aigua. L'aigua és un element paral·lel amb una gravetat diferent que ens confereix un gran augment de la força, destresa i agilitat i si vols aquest estiu practicar altres esports com el Surf, vela, esquí aquàtic o busseig et trobaràs com "Peix a l'Aigua" .

Nedar ens fa més sociables i proactius, l'aigua és un element que forma part de nosaltres mateixos i del que evolucionem, l'ésser humà és sociable per naturalesa ens agrada compatir, relacionar-nos, sentir-nos acceptats, comunicar-nos, experimentar i l'aigua és un element vinculant a tots que crea llaços i que els més petits portaran sempre a la memòria aquestes llargues estones de convivència i diversió en l'aigua en família.

Si vols aportar qualsevol comentari o experiència en aquest post sapigueu que sempre són benvinguts, gràcies i us esperem a tots a Radsport Son Servera.

Darrera modificació elDilluns, 17 Juliol 2017 14:32
Clara

Clara Ruiz

Dirª Radsport Son Servera

Butlletí Rad Son Servera

Segueix-nos a Facebook